Default style- Alternative style

éjkecske

Mendozza - Cabra Noche (2010)

 

 

Stoner rock/thrash metal/sludge/doom. Röviden. Csaj dobossal, bár a csaj óvatos kifejezés, egy csuklóig kivarrt feketehajú hölgyről van szó, akivel valahogy nincs az emberfiának kedve baszakodni. A zene is bosszúálló, éjjel támadó. csakbennhajón megtaláljátok az előző rombolásokat. ja, szlíp kávö inklúding: Dragonaut, és egy fekete zsombat is: tündérek csizmát hordanak (kizárólag!)

bünti nájt, get stoned!

az igazi bünti mondjuk az lenne, ha crappyshare-re tölteném fel. egyszerűen képtelenség letölteni onnan bármit is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr961776873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2010.02.20. 23:19:15

Ne foglalkozZ a Crippyshare-el.Szar!Nagyon súlyosan be vagyok baszva,de ettől függetlenül a következőket javaslom neked:SENDSPACE,4SHARED,MEDIAFIRE,HOTFILE,MEGAUPLOAD.,Rapid pedig használhatatlan.Nézz át csakbenhajóékhoz,eltüntek a rapidos linkek,helyette mediafire.Mert a rapid használhatatlan.Szóval marad:4shared,hotfile,mediafre,Megaupload,bee(nem jut eszembe,de ilyen méhecskés geci),Gigasize.Meg van még sok csak most kész vagyok Rico bá.

jószívvel 2010.02.22. 09:21:09

legjobb, nálunk ott volt a többi is, vagy van, tökmindegy.

Chino the Hero 2010.02.24. 12:13:50

@joshibarat: A méhecskés geci az a Beemp3.
süti beállítások módosítása