Default style- Alternative style

Lengyel barátaink is tudnak valamit.

 

JACK DANIELS OVERDRIVE : PURE CONCENTRATED EVIL (EP)

 


 

A Jack Daniels Overdrive tagjai lengyelek és a nemrég posztolt Sign Of The Southern Cross-hoz hasonló módon állnak a blog által is népszerűsített műfajokhoz. Hangzásuk ugyan nem olyan durva, de rájuk is jellemző a régisulis Power/Thrash dolgok ötvözése a  Southern/Stoner atmoszférával.

Erőteljes, harapós hangzás;  középtempóban prezentált, ütős, szaggatott riffek;  változatos szólók és a régi nagy oldschool bandákra emlékeztető feeling olvad össze a délies iszappal és a sivatagi porbahugyozással. Ettől függetlenül ne várjon senki szájherflit, hammondot, bendzsót, blúzos szólókat, vagy akusztikázást, mert ezeket hanyagolják, viszont kapunk helyette swampos vokált, sztóneres porfelhőt, szigorú basszust és fasza váltásokat. Érezhetően szeretik a Thrasht, a Southernt, a Stonert, a Grunge-ot("Come Full Circle") és ezeket a stílusokat rendkívül élvezetes módon építik zenéjükbe. Szerintem baszottjó muzsikát hoztak össze erre a 2008-as EP-re, úgyhogy kiváncsi leszek a nagylemezre is.

Ismerkedéshez pedig látogassatok el weboldalukra, illetve májszpészükre!

 



Pure Concentrated Evil Tracklist:
1.The Art Of Demolition (3:57)
2.Stoned To Death (3:37)    
3.Words Of Wisdom (0:16)
4.Demonize (7:25)
5.Come Full Circle (6:05)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr511535251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása