Default style- Alternative style

Splitek 2009-ből

Boris & 9dw - Golden Dance Classics (2009)

 

 

Ennek a posztnak a főszereplője a világ - valószínűleg - legtermékenyebb zenekara a BORIS. (Aki nem volt koncerten az sajnálhatja, mert egy: qrva jó volt, kettő: csipkebokor-vessző, három: láthatott ott valamit az arcokon, valami nem is tudom, talán elszántságot(?), ami európai vagy amerikai arcokon nem szokott mutatkozni.

So, a  9dw érdekes párválasztás, azt a fajta instrumentális spacefunky-t nyomják, amit akkor ér tetten az ember, amikor nagyon beszórakozik, valamiért bekapcsolja és ebben az állapotban hagyja a TV-t, majd valamikor felkel -, mert a nyelve mint a tapló - inni. Na, akkor ez a zene szól!

A Boris is - nekem - érdekes oldaláról mutatkozik itt be. Az első szám kicsit indusztriális, amolyan NIN-es, kicsit elektrós. A második dal egy kicsit emelkedettebb, sok zajjal.


 

Boris & Torche - Chapter Ahead Being Fake (2009)

 

 

Számomra ez a bejövősebb, már csak a borító miatt is.

A Zseblámpa-e zenekar nyit a király marhával, amolyan zajos kegyetlenkedéssel, lassan, hidegen.

A Boris (aki japán, nem pedig szláv) a holdról dalol, ebben sincs sok köszönet. Azt gondolom a Boris inkább alkot, mint számokat ír.

Rajta, mindkettő tölthető, egy linken.

Get stoned!

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom, doom metal, doommetal

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr451366993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása