Default style- Alternative style

Legalább a borítójuk szép, vagy mi.

 Argentin zenekar a Cruzdiablo, a jó levegő városából valóak.

 A MegalodOom a második teljes nagylemezük, 2006-ban volt egy W/R/E/M című lp-jük is. Az se volt szar. Ez viszont elég kíváló lett. Spanyol és Angol nyelvű dalok sorakoznak egymás után. Stoner-metal ez ízig-vérig. Az első számuk úgy kezdődik, mintha valami Monkey3-t hallanál, de ez nem jellemző az egész anyagra, inkább a Sparzanza jut róla az eszembe.

 Egyszóval, jó lemez; hallgasátok sok itallal és mély levegővel!

Get Stoned!!!

 

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom, doom metal, doommetal

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr251240335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2009.07.12. 09:22:28

faja a cucc, így kell modernül hozzáállni a dolgokhoz, ha jobb lenne az ének szerintem tarolna. olyan Sevendust, El Caco, Captain Dog mix is lehetne.
süti beállítások módosítása