Default style- Alternative style

Püstinek szeretettel

Revolver - The Unholy Mother Of Fuck

 

 

 

 

 

 

Get Stoned!

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom, doom metal, doommetal

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr951230158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.07.06. 21:36:23

Ricsibá' megelőztél. Én is eztet akartam felposztolni. Arra nagyon szívesen emlékszem vissza, mikor a Nagymező utcai lakásban ezt hallgatgattuk.
Kurva jó kis zenekar ez a Revolver. Ha az Entombed folytatta volna a ...Blues/To Ride... utat, akkor biztosan valami ilyesféle dolgot rakott volna le az asztalra.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.07.09. 12:34:17

Végül eljutottatok odáig,hogy nincs ajánló a poszthoz.He-he.A zene amúgy tényleg kibszottul Entombedes és tényleg nagyon fasza.Kár,hogy nem próbálkozik mostanság senki ezzel a hangzással.

wovbagger 2009.07.09. 21:11:57

na, végre találtam egy ismeretlen lemezt! meg is hallgatom jól!

Chino the Hero 2009.07.10. 17:01:46

Még annyi infó a Revolverrel kapcsolatban, h. ezt a bandát a Such A Surge nevezetű germán crossover csapat egyik tagja hívta életre, amolyan hobbiprojectként.Kár, h. csak ezt az egy lemezt sikerült kiizzadniuk magukból (legalábbis csak erről az egyről tudok).
süti beállítások módosítása