Default style- Alternative style

Valamiféle transznacionális gyorsforgalmi izé

Hát ha már mindenki az új Kuplungról beszél, akkor én előkotortam egy régi klasszikust. Nesztek egyétek, élvezzétek a régi idők ízét, patináját.

 Úristen, ez egy 1993-as korong!!! Ekkor már rég túl voltam az első nemi aktuson. Szóval egy valódi őskövülettel állunk szembe. Magáról a zenekarról - inkább már intézmény, mint zenekar - nem írnék semmit. A fiatalabbak, akik nem ismernék, azok nézzenek utána a neten. Most!

 Mindenki az új albummal van elfoglalva. Valaki fikázza, valaki magasztalja. Most, hogy kinek van igaza, azt nem firtatnám. Azt viszont meg kell hagyni, nagyon egységes, profi muzsikáról van szó. Vártunk is rá rendesen. Nagy izgalom volt berakni a lejátszóba és meghallani az első hangokat. Aztán valaki örült, valaki meg csak szinyelt mint nyúl a hurokban.

 Aki viszont a Transnational Speedway League-t akarja - és miért ne akarná - meghallgatni, az valami másra számítson. Ez a lemez nagyon nyers, szőröstökű. Itt még se Fallon bácsi hangja nem oly fényes, se a többiek tudása nincs úgy pallérozva, mint mostanság. Akkoriban ugyanúgy elment az ember mellett ez az anyag is, mint a legtöbb alap stoner mű. Dühöngött a Grunge, a Death és a Thrash metal. Csak így, évek múltán jön rá az ember, mint nem vett észre.

Mindent felsorakoztatnak, a hardcore elemektől kezdve a lassabb doomolásig mindent. Ettől függetlenül ez egy vérbeli Stoner lemez. Aki szeretné megtudni mi is az a Stoner muzsika, vagy honnan fejlődött ki, az a Blues For The Red Sun mellett hallagassa meg ezt a lemezt is. 

És végezetül csak ennyi:" A Rock and Roll, aznem egy tánc!"

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr161190317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2009.06.17. 11:38:13

én még most is rég túl vagyok az első nemi aktuson, sőt, ahogy az elmúlt időket nézem, lehet, hogy az utolsón is.
innen nézzük, hogy onnan telt el sok idő? összecsúsztak az idősíkok.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.06.17. 14:48:40

Tényleg,az új lemezhez nincs valakinek linkje,mert a csankbennhajon lévő nekem nem akar elindulni.Valszeg,mert rapidos,az meg meg nálam valamiért problémás.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.06.17. 18:47:41

Végülis nem rossz az új album,de ennyi erővel kiadhatták volna valamelyik Bakerton Group lemezt is vokállal.Hangszerelés szempontjából legalábbis izgalmasabbak.Na,mindegy,örüljünk neki,hogy van.

jószívvel 2009.06.18. 18:20:55

jó az új, nagyon bejön, csak hát sokban nem újít...no nem, mintha kéne...simán egy színvonalas clutch-minőség album, fasza és kész, de hát azért volt faszább...mondjuk szerintem a transnational pont nem faszább :)
süti beállítások módosítása