Default style- Alternative style

Amikor a nagy hal eszi a többi nagyot.

 

 Mindenki sajnálhatja, aki nem volt ott a blogtalálkozón. Bár kevesen voltunk, nagyon jól sikerült. Rengeteg mindent elfogyasztottunk, ami hat az agyra. Sör, unicum és etc. Legközelebb reméljük, az is eljön majd, aki nem tudott.

 Most pedig íme a Nagy Hal. A Loot! egy holland zenekar és kész. Ennyi, nem több. Nem találtam se májast, se honlapot, úgyhogy aki tud róluk valaki, az szóljon.

 Furcsa zenei massza ez a lemez. Rögtön egy Prong/Helmet mixet kap az ember az arcába, a hangzatos című Koekstuyf tétellel. A Without The Chains a kedvencem A disturbed szerű refrénnel és a vaskos, szögletes gitájával. Az It's My Party már egy bonyolultabb dolog. Igazi Prong riff, Voivod refrénnel. Hej, ez az igazán party zene! A "Te Tudod, Mit Csinálsz" egy vérbeli középtempós stoner szerzemény a'la Kyuss, Captain Dog, Thulsa Doom (régi). A Head First a lemez pipázós darabja, jól illik az anyag közepébe. Itt is néha előbukkan a Voivod, de csak nyomokban. Az "Egyszemélyes Fiúbanda" pont olyan mint ahogy a címe is mutatja. Pörgős darab, nyálas énekhanggal. A Circle a QOTSA korai dolgait utánozza elég faszán. Az Emptyheaded a kötelező tölteléknóta. Gondolom azért hagyták meg, mert ez volt a legelső igazi szerzeményük, és tiszteletből felrakták. A To Share Is To Care olyan mint a amivel kezdtek (Prong, Helmet), csak itt van ének is. Sajnos a lemezt egy olyan számmal (Breeder) zárják le, ami tökéletesen semmitmondó.

 Reméljük, hogy a következő találkozó a Loot! nevű bandával hamarosan itt lesz. A blogostalálka is itt vár már a kanyarban. Addig is hallgassátok a Nagy Halat.

Get Stoned!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr211177752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jószívvel 2009.06.11. 09:25:30

én ezt vágom, de nem bírom megkedvelni annyira...mondjuk azért érdemes lett volna nem csak sztóner irányból ajánlani, mert van itt azért egy valag Deftones és Tool is (Loot, Tool, ugye)...tudnának ők koherensebb és ötletesebb dolgot is, remélem a kövi az lesz....

nemtombaje 2009.06.11. 09:59:13

Szerintem egész hallgatható.A világot nem váltják meg,de azért faszán összerakott cucc ez.Thanx Nico!
Stonervaszicsnak küldjétek el a képeket,ha megvan mélcíme.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.06.11. 17:59:24

@nemtombaje: Tényleg,rajtad kívül nem csinált még valaki képeket?Nekem úgy rémlett volt még egy gép.

Murilo Hernandes 2013.10.18. 06:28:55

Please repost. Thanks from Brazil!
süti beállítások módosítása