Default style- Alternative style

Real Lies - Tenorman (2009)

 

Ezúttal egy magyar banda kerül górcső alá.A szegedi zenekarnak ez az első komolyabb hangzóanyaga 7 db számmal.Nem lehet nem észrevenni a fejlődést,amelyet bemutatkozó demójuk óta véghez vittek a srácok.

Már a nyitó Kamionpuszi olyan lendülettel dörren meg,hogy azt csak az Amplifier legjobb pillanataihoz tudnám hasonlítani.Rajtuk kívül még az Angertea ugorhat be,mondjuk a Real Lies nem annyira komplex,mint nagymágocsi barátaink.A szövegeket tekintve váltás történt: amíg a Wulfgang demón angolul íródtak,addig itt már végig magyar nyelvűek.És tegyük hozzá,nem is rosszak!

A Mechanikus keringő amolyan üveghangos,pulzáló gitárhangokkal nyit,hogy aztán egy kicsit Baby Bone-os témába forduljon,amúgy kis darkos ízt is érzek benne.Váczi Balázs dallamai itt nagyon izmosak.Az Új hús leginkább a Filter-t juttatja eszembe;ez is rejteget egy jóféle marcona stoner riffet.A dinamikai felépítését nagyon eltalálták a srácok.Alig 10 másodperces hülyéskedést követően érkezik talán legnagyobb kedvencem,a Holdlemente.Hihetetlen húzás van benne,Balázs dallamai pedig magukkal ragadóak.A középrész nagyon Tool.Majd némi tücsökzaj után a stílszerűen Zárszó címre keresztelt akusztikus szösszenet vezeti le az anyagot. 

A Tenorman (akárcsak a demó) ingyenesen leszedhető a banda honlapjáról.Tool,A Perfect Circle,Isten Háta Mögött,Amplifier,Angertea rajongóknak mindenképp érdemes próbát tenniük az Igazi Hazugságokkal,csalódás kizárva.

Letöltés: www.reallies.uw.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr181139370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enáj 2009.05.25. 17:17:02

Így is van!!! Real Lies, legjobb!!!!!!!!!!! :)))
süti beállítások módosítása