Default style- Alternative style

Snailface, jónapotkívánok!

   

 A Snailface nevű ürdüngösséget remélem, nem kell bemutatnom senkinek...Nem tudok róluk semmit, talán csak annyit, hogy amerikaiak. Olyan városban vették fel az anyagot aminek a neve "San"-nal kezdődik. (Ha jól tudom a San Fransiscoban, egy uszodában). Nézzétek meg a borítót és próbáljátok meg párosítani az arcokat a nevekkel:Doctor Mindface, AEon Timerender, Blar, The Potentiometer. Elég jó móka higyjétek el; ebből is látszik, hogy a srácok keményen rajta vannak valami tudatmódosítón. Az nem lehet, hogy egy ember ennyire bolond legyen, ráadásul ők négyen vannak. Ja igen, a számcímek! Fantasztikus, hogy csak néhányat említsek:Shitty Decanter, Botanomancer, Drug School és a kedvencem a Transvaginal Organ Harvest.

Szerintem a zenére sem lehet panaszunk. Nagyon jól megszólal az album, megfelelően keverednek benne a különböző stílusok.

Egyből doomosan nyitnak a Botanomancerrel. Betorzított dalolás is megtalálható benne és mély riffek, semmi kapkodás. (na jó a végére speedmetal lesz). A disszonancia is szerepet kap néha náluk a Dancing On The Landmines-ban. A már említett Drug School egy kimondottan stoner melódia, menetelősen, mélyen, együtt tapsolással. Van itt elszállás is a rövidke Duplex Time Portal Machine személyében. A Skin Walker, pedig amolyan modernebb Black Sabbath. A csávó, még Ozzy bácsit is próbálja levenni. A Lady Reptilian Lover szintén Sabbathos nemkevés C.O.C.-s felhanggal. A Shitty Decanter nem is rockzene. Trance/House/ellszállós. Nem értek ezekhez az elektronikus szarokhoz; a lényeg, hogy electroacidrepülés, de nagyon hangulatos.(És hál'Istennek rövid). Az I'm A Warlord pedig bármelyik stonerzenekar repertoárjába bekerülhetne gitárostúl, énekestűl, mindennel. A végén az a "warlord" sikítás, a legjobb germán speedmetal bandákat idézi. A Magic Hamburger egy igazi Monkey3, minimál énekkel. Kellően monoton. A "Transvaginal..." a '70-es, '60-as évek rockzenéit mutatja be hat percben. Csörgődob, kicsit  fuzzoló gitárok stb...

 Egyszóval:Jónapotkívánok! Hallgassatok végre valami vidámabb Stonert is. Itt a TAVASZ!!!(Dagad a F...)

Get Stoned!(S.D.I. Megamosh!!!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr471001349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.03.14. 15:52:07

A linkeket megkaptátok,amit mail-ben küldtem?Mer'olyan szar a citromail,hogy nem jelzett vissza.
süti beállítások módosítása