Default style- Alternative style

Generous Maria-Electricism (2006)

A Generous Maria (micsoda hülye név már egy stoner rock bandának!) egy 1998 óta létező svéd csapat.Ez itt a második korongjuk.Már a bemutatkozó album (Command Of The New Rock) sem volt egy gyenge eresztés a maga sivatagi feelingjével(skandináv létükre nagyon érzik!),de nálam jelenleg mégis ez a lemez hallgattatja magát inkább.

Már a nyitó The Chilling Effect iszonyatosan megdörren,az egész nóta húz,mint a vadbarom.A basszus úgy szól,hogy a hangszórók garantáltan kiszakadnak tőle!A muzsika totál puritán és lényegretörő,nincs üresjárat.Pihenőt csupán a hatos track,a She's Got Plans For Me,illetve a záró Li'l Crisis Of Mine engedélyez.Leginkább olyan bandákkal lehetne párhuzamokat vonni,mint a Dozer,Soundgarden vagy Lowrider,de felütik a fejüket más hatások is: a már említett The Chilling Effect-ben már-már Big Business-esen húzós fikcsik hallhatók,a She's Got-ban és az It's Called Love-ban egy kis Led Zeppelin,a Bootlicker-ben némi The Cult és így tovább.Még egy kimondottan doomos tétel is befért a Split-Eyed Lizard képében.

Aki még nem hallotta,sürgősen pótolja a lemaradást!

Get Stoned!

http://www.sharingwire.com/search.php?PID=2fe8d8bb-5ae0-4826-b2c3-393134956156&q=generous maria electricism

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr23969993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.02.28. 12:47:49

Biztos nagyon fasza zene,no de honnét szedjük Chino úr?Nincs hozzá link.
süti beállítások módosítása