Default style- Alternative style

Egy új kedvenc az Egyesült Államok beli Tokyo-ból

Robot Lords Of Tokyo -Whiskey, Blood & Napalm

 

 A rock'n'roll hazája  azért mégiscsak Amerika. Ez a 2009-es lemez is ezt bizonyítja. A RLOT egy háromtagú kétlemezes csapat.

A zene rock/stoner rock/stoner metal/metal. Emiatt a stílushalmozás miatt a zene igen változatos (nem úgy kell érteni, hogy az egyik szám ilyen, a másik meg olyan - egységes a kép), nem csak az unalomig jól ismert kliséket nyomják. A zenekarnak számos korai klasszikus is a hatásai közt van, amit néha kihallani, de ez nem baj, sőt.

Az énekes egy ősrocktorok, a gitáros meg ha riffel olyan Zakk Wylde-os, (sok üveghanggal,amit nagyon kedvelek - a szatyoáromban is) ha szólózik, akkor meg megmutatja, hogy milyen tanult virtuóz ő, néha klasszikus (mint zene) skálákkal, néha rockban. Biztosan bejön majd azoknak is a pengetős játéka, akik egy kicsit jobban vonzódnak a gitárhoz, mint a gitárosok. Szépen játszanak a lemezen, hallatszik, hogy vérbeli profik, csak ajánlani tudom, nincs benne semmi csalódás. (De ritka manapság a kolomp a zenében!)

Whiskey-re fel, a többit hagyjátok!

  

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr61913295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása