Default style- Alternative style

Holy Shit! - Supershit Vol. 1.(Demo)

Te Szent Szar, mi?

Félig-meddig ismerve a srácokat (ugyan abba a  BDSM klubba járunk) pár doboz sörrel és egy fél üveg Johnnie-val ültem le meghallgatni a 4 számot. Gondoltam Johnny must B. Goode. A jobb érthetőség kedvéért fülhallgatón hallgattam a podukciót, mely a RNR Killer-rel nyit, egy kis pergő középen egy mono gitár, erre elkezdtem hegyezni a fülem, vesztemre. Abban a pillanatban beütött sztereóban még a két gitár basszussal - Killah, na mondom kész, kifolyt az agyam az orromon, de szerencsére csak sörhab volt.

A 4 számból három angol szöveget kapott, egy pedig magyarul érthető. Az első két szám (RnR Killer, Times Fade Away) igazi, jókedvű, bulizós rnr zúzás, szinte glames, bugyinedvesítő refrénekkel. Az első nótába (én) raknék még vokálokat, a refrénbe, mint kb. a második számba. A második dalban pedig monoton, egyhangos, több szótagszámal rendelkező szöveget nyomnék a verzébe, gitár dallamkövetés helyett. Itt profi a refrén. Mindkét dalról a régi és valamivel újabb észak-európai glam és rock bandák jutnak eszembe, ami dícséret, legalábbis én csípem!

A harmadik szám a Peepshow lett magyarul, tehát kukkolda. Ez egy kicsit depresszívebb, mélyebb szám, de ettől még élvezhető, főleg, hogy nyílván többen is értik a szöveget. A befejező szám szintén nem egy vidám tétel, tuti szólóval!

Szóval ütős rnr muzsika ez, néha a 90-es évek pecsa-beli gnr és metallica klubja jut eszembe, meg hát azok az idők, amikor még nem kellettt dumálni a csajoknak, hanem a csajok dumáltak nekünk. Összefoglalva: fasza. Amit kicsit hiányolok az még egy éneksáv, duplázni és a szólók. Ez a muzsika kívánja a szólókat, ráadásul van is gitáros, aki ezt kellően tudná prezentálni.

A hangzás nem tudom kinek nem tetszik, egy Fender bőgő egy Les Paul-lal eleve nem szólhat rosszul, ugye. Szerintem pont úgy szól, ahogy kell neki. Tök felesleges lenne ennek a zenének, mondjuk Korn-ul szólnia. Lehet mindenkit hallani, ez a lényeg, meg az, hogy cool. Hallgassátok, töltsétek, énekeljétek és gyertek koncertre, mert élőben is jó.

Ajánlom csecsbimbótekergetéshez, csajozáshoz (szóismétlés) és 2in1 partyk elé és közben.

RRR<|-_°|>RRR

 


 

Felállás: Zoli -ének, bőgő; Rex - gitár; Rencsi - dobok

 

¡Get Stoned! ¡Stay Tuned!

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr57804703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása