Default style- Alternative style

Friss: Wackor - Uncommon Ground (még 2008., és nem 9.)

NA VÉGRE!!!

Alig NÉGY (majdnem 5) kib**zot évet kellett várnunk egyik kedvenc magyar bandám a Wackor új anyagára. Ez idő alatt bandák alakultak meg, bandák adták fel, de mi kitartottunk.

Az album a - kocertekről már talán ismerős - Beyond nótával rúg be, a gitár úgy szaggat, mint egy nagy teljesítményű, életlen szecskavágó, kicsit hátra is hajoltam, nehogy elkapja az arcom (későn). Ezért jó, ha az ember egyedül gitározza fel a mindkét (bal-jobb) ritmust, könnyebb összhangba kerülnie önmással. Meg nem ugat bele senki.

A lemezről egyik kedvencem következik a Bloodcat. Miért? Mert a riffek nagyon Wackor, meg hát van benne kétlábdobos zúzzásss.

A másik nagy kedvenc az 5. sorszámot kapta a kettőskeresztségben(#), Munny Maker, mert már koncerten nagyon bejött. Ha a "Shake your moneymaker" frázisra gondolok, ez a szám a seggekről szól. Ha a szöveget hallgatom, akkor inkább a társadalmon belüli különböző értékrendek ellentétjéről van szó, - természetesen - a Wackor és valami anyagias forma között. Akkor mégis csak van benne segg(fej). Hát, aszondom gondoljunk inkább a formás női hátsókra!

És itt jön a szívemcsücske. Soul, azaz SOWL. Lehetett volna a címe SOool vagy 50.001 is, mi? Egyébként ez a szám a legsztoneresebb (új szó) is a lemezen. Imádom benne a harmóniákat.

És még kedvenc. Shark'n'Roll! Spontán. Ahogy kell gitárszólóval. Itt jegyezném meg, hogy lehetett volna több gitárszóló is az albumon, akár a Sowl-ban is. Lehet, hogy csak nekem hiányzik és csak azért, mert szeretem, ahogy a Miki játszik.

Természetesen az előzetesekből és koncertekről már ismert számok, azaz Z.I.L., Justice (most Just this), Rancor és Somebody's Nobody számok is újra lettek rögzítve, de ezeket már hallottátok és még hallgassátok is.

A hangzás teljesen ok, modern, az mp3 192 kbps-sel lett tömörítve, nem gizdáztak a srácok! A dob zúz, a bőgő brummog, hörög, egyben van, na! Vegyétek, töltsétek (ingyen! klikk a borítóra), hallgassátok, sokat, hibátlan!

Ajánlom koncertekre, melyek dátumait a zenekar honlapján megtaláljátok.

 

|m|RRR<(°_°)>RRR|m|

 


 

Felállás: a Három Töki - Wackor

¡Get Stoned! ¡Stay Tuned!

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr77797769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WackorMiki · http://www.wackor.hu 2008.12.08. 16:43:54

Uraim, köszönjük szépen a kedves szavakat! Igyekszünk méltóak lenni rájuk.

Rokk!

Mikk
süti beállítások módosítása