Default style- Alternative style

El Paramo - El Paramo

El Paramo - El Paramo (A puszta <sivatag?>)

A madridi, instrumentális csapat debütalbuma kifejezetten jól sikerült bemutatkozás.

A borító pop-art-os, de ez ne téveszen meg senkit, vérbeli pszichedelikus stoner muzsikáról van itt szó. Mint írtam a lemez instrumentális, a Monkey3 és a Mono vonalon mozog. A Monkey3 letisztultabb, a Mono egyszerűbb. Az El Paramo sokat használ egyszerre két szólógitárt, ettől néha azt érzem, hogy amit játszanak azt épp most találják ki, tehát impróznak. Ez néha bejön, néha jobb lenne ha kidolgoznák a megfelelő dallamot, mert olyan mintha "mindenki azt játszik, amit akar" lenne a vezérelv. Persze nem kell félreérteni nincs bénázás, meg szétesés, a srácok mesterei a hangszereiknek, amikor egyfélét játszanak nagyon ül a cucc, lehet rá öklöt rázni. Hamár itt tartunk, hagy emeljem ki a botost (Santi - ezúton is pusziltatjuk!)! Az a fajta jazz-rock dobolás ez, amit marokra fogott dobverővel játszanak, nem tollszár, és amit a Down-nál szoktunk meg. Nattyon király! Ha játszhatnék vele együtt, tömném a pipályát, SŐT' még a sörömből is adnék Neki. Természetesen a basszgitáros (Santi Ventreri) együtt mozog a lüktetéssel, a ritmusszekció nagyon ok. A gitárok (Jorge, Macon) riffközben horzsolnak, ahogy szeretjük, szóló közben pedig búgnak, mint Te, amikor hajnalban a pultra borulva fűzöd a csöcsös pultoslányt.

Összefoglalva cool a cucc, ajánlom beboruláshoz, másnaposan a gyógysörözés utáni méla 'gondolkodás'-hoz.

RRR <(-_°)> RRR

 


 

Felállás: Jorge-guitarra-grasa (gitár-háj)
            Santi-batería-rompoplatoscomopuños (dob-vmi erőstálcafogás, tollszár mégis?)
            Santi Ventreri-Bajo-frontman (basszus-frontember)
            Macon-guitarra-ánimas (gitár-esti harangszó)

Innen töltöttem le és egy nap után töröltem: klikk a borítóra!

¡Get Stoñed! ¡Stay Tuñed!

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr37796133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása