Default style- Alternative style

Egy kedvenc: Sasquatch - II. (2006)

Egy nem túl friss lemezről szeretnék egy-két méltató szót írni, hátha mások is kedvet kapnak a Sasquatch zenéjéhez.

Az album a Let It In számmal nyit. A gerjesztett gitárokra jön be a dob torzított bőgővel, az ember vicsorogva várja, hogy végre behúzzon a riff és az jön is, megállíthatatlanul. Ilyenkor szoktam a pénztárnál lekönyökölni  rágógumikat meg a cukorkákat, megszállott vigyorral az arcomon. Aki a verze alatti (ritkaság számba menően nyújtot hangokkal operáló) zseniális riffre nem dobja el a pepit, annak elküldöm a TAB-ot, mert valószínűleg nem hall. A gitárhangzás könnyeket csal szemeimbe, mint amikor a tömött metrón becsípi az orrszőrömet az ajtó a Stadionoknál, és fogva tart az Örsig. A szám nagyon Rock'nRoll, igazi rázós cucc. Keith Gibbs üvölt, mint a sakál, cool. A második dal (The Judge) úgy indul, hogy az ember nem mer közelebb menni a hangfalhoz, mert fél, hogy az megrázza. Hatalmas a sound végig! Na, ennyit a részletezésről, inkább hallgassátok. Vannak fogós refrének, király riffek, szólók, sivatag gitár, southernes tábortűz dal, líra (Nikki), csörgődob, blü-ü-ü-ü-ü-űz, rock'n'roll, mélyrehangolt glam.

Telitorokból üvöltős házibulikra ajánlom, hideg sörök és jéghideg tömények mellé, szobahőmérsékleten!

RRR [|˙_°|] RRR

  


 

Felállás: Keith Gibbs - Vocals & Guitar
             Rick Ferrante - Drums
             Clayton Charles - Bass

Small Stone Recordings - a legkirályabb stoner zenék kiadója

¡Get Stoned! ¡Stay Tuned!

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr39796870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása